+ samenwerking

Adviesbureau J. Vriesema
Voor de realisatie van bouwplannen werkt Bureau Berndsen nauw samen met Adviesbureau J. Vriesema te Rotterdam. Onder de vlag van Bouwen met Zorg werken beide bureaus integraal samen aan complexe projecten in de zorg. Nadere informatie over Bouwen met Zorg: zie link.

+ gecombineerde ervaring
Berndsen en Vriesema hebben ieder afzonderlijk meer dan 20 jaar ervaring met ontwerpen, bouwen en begeleiden van bouwprojecten. De combinatie Berndsen en Vriesema bestaat nu ruim twaalf jaar en heeft veel gecombineerde ervaring met –vooral– zorgprojecten, zowel groot als klein. Met een ruim aantal vaste medewerkers is Berndsen en Vriesema bovendien groot genoeg om stabiliteit en continuïteit te garanderen, maar klein genoeg om lenig, budgetvriendelijk en aandachtig te zijn.

+ efficiënt en concurrerend
Werken met een relatief klein bureau heeft voordelen voor u als opdrachtgever. De schaalgrootte van Berndsen en Vriesema zorgt dat u aan tafel zit met de mensen die ook daadwerkelijk het werk doen. Een platte organisatie met korte lijnen beperkt de stroperigheid en zorgt dat er snel geschakeld kan worden. Lage overhead en efficiënt werken betekenen dat we verrassend concurrerend kunnen opereren!

Overige samenwerkingen:

Sabine Berndsen heeft zich door de vele jaren ervaring in de gezondheidszorg (cure) ontwikkeld tot specialist op het gebied van programmeren en ontwerpen voor projecten in de zorg. In de rol van adviseur maakte zij gedurende het voorlopig ontwerp van het Zaans Medisch Centrum deel uit van het ontwerpteam van Mecanoo Architecten.